Yagana World for the Poor (Stichting)

Hoe kan ik Yagana World for the Poor (Stichting) steunen?
Kies hieronder uw favoriete manier om Yagana World for the Poor (Stichting) te ondersteunen:

iDEAL
Doneer en geef online aan Yagana World for the Poor (Stichting) via iDEAL, KLIK HIER.
Of klik op het logo van iDEAL. In een paar stappen stappen wordt u begeleid bij het direct via internet geven aan Yagana World for the Poor (Stichting).
CreditCard
Doneer en geef online aan Yagana World for the Poor (Stichting) via CreditCard, KLIK HIER.
Of klik op het logo van de CreditCard. In een paar stappen stappen wordt u begeleid bij het direct via internet geven aan Yagana World for the Poor (Stichting).
KADOBON ONLINE
Doneer en geef online aan Yagana World for the Poor (Stichting) via KADOBON ONLINE, KLIK HIER.
Of klik op het logo van KADOBON ONLINE. In een paar stappen stappen wordt u begeleid bij het direct via internet geven aan Yagana World for the Poor (Stichting).
Schenkservice
Vraag direct via Schenkservice een akte aan om fiscaal voordelig te doneren aan Yagana World for the Poor (Stichting), KLIK HIER.
Of klik op het logo van Schenkservice. Uw jaarlijkse donatie volledig aftrekken van de belasting? Een notari´┐Żle akte maakt het mogelijk! Na het invullen van het formulier ontvangt u direct per e-mail een concept akte en volmacht om te doneren aan Yagana World for the Poor (Stichting).
E-Bon
Doneer en geef online aan Yagana World for the Poor (Stichting) via E-Bon, KLIK HIER.
Of klik op het logo van E-Bon. In een paar stappen stappen wordt u begeleid bij het direct via internet geven aan Yagana World for the Poor (Stichting).
0900-HELPONS
Doneer en geef online aan Yagana World for the Poor (Stichting) via 0900 HELPONS, KLIK HIER.
Of klik op het telefoon logo. In een paar stappen stappen wordt u begeleid bij het direct via internet geven aan Yagana World for the Poor (Stichting).
Mijn goede doel, mijn actie
Een actie starten voor Yagana World for the Poor (Stichting)? KLIK HIER!
Je kunt op GeefSamen via GEEF.NL online laten zien hoeveel geld je opgehaald hebt voor Yagana World for the Poor (Stichting) en wie er allemaal aan jouw actie gedoneerd hebben.